servies

Bowls and Dishes

HANDGESCHILDERD AARDEWERK

 

Bowls and Dishes levert producten van hoge kwaliteit. Het aardewerk is authentiek, handgemaakt, handgeschilderd en afkomstig uit dé aardewerkstreken van Portugal, Spanje en Turkije.
Het olijfhout is karakteristiek door zijn bijzondere tekening en natuurlijke vormen. Laat je inspireren door Bowls and Dishes en creëer je eigen sfeer!

 

Nimet

HANDGESCHILDERD AARDEWERK UIT TURKIJE

 

Het handgemaakte aardewerk van kunstenares Nimet leent zich met haar intense kleuren perfect voor het presenteren van Mediterrane tapas en mezze. Het aardewerk is authentiek, handgemaakt en handbeschilderd en afkomstig uit Turkije.

 

FlorienT

HANDGESCHILDERD AARDEWERK UIT TURKIJE

 

Het frisse FlorienT aardewerk wordt met de hand gemaakt en beschilderd in het Turkse atelier van kunstenares Nimet. Witte rivierklei vormt de basis van deze nieuwe serie, waarop met de hand een oriëntaals bloemenpatroon in reliëf is aangebracht.

 

Pure Olive Wood

OLIJFHOUTEN ARTIKELEN

 

De olijfhouten artikelen zijn natuurproducten, afkomstig van oude olijfbomen die hun productiefunctie voor olijven verloren hebben. Elk product is verschillend van vorm en tekening en daarmee uniek. Bovendien is het olijfhout hygiënischer dan andere houtsoorten, doordat het van nature oliehoudend is.

 

Pure Wood Wax

ONDERHOUDSWAX

 

Pure Wood Wax is een speciale onderhoudswax voor snijplanken, serveerplanken, hakblokken, houten schalen en overig houten keukengerei. De minerale olie dringt goed door in de groeven van het hout en de natuurlijke was zorgt voor een waterafstotende laag. Zo wordt de natuurlijke olie in het hout gehouden en het vocht er buiten. Hierdoor blijft het hout in conditie en wordt uitdrogen en verkleuren langer tegengegaan.