delicatessen

Nordur salt

ZEEZOUT UIT IJSLAND

 

Met een uniek geothermisch proces dat al sinds 1753 wordt toegepast, wordt het zeezout gewonnen in IJsland. Op een milieuvriendelijke manier wordt het zeezout door de heetwater bronnen op het eiland gedroogd. Wat overblijft zijn de frisse zeezout vlokken van Nordur.

 

gerookte paprika poeder

DE ORIGINELE PIMENTÓN VAN LA CHINATA

 

Pimentón is onmisbaar in de Spaanse keuken. Het wordt gemaakt van pepers en door ze te roken boven een vuur van eikenhout. Dit ambachtelijk proces kan wel tot twee weken duren. Na het roken worden de paprika's vermalen tot poeder. Er zijn drie verschillende varianten verkrijgbaar: dulce (zoet), agridulce (bitterzoet) en picante (heet).

 

the Man with the Pan

VERWEN JE SMAAKPAPILLEN

 

The Man With The Pan is een klein foodlabel dat 100% natuurlijke en topkwaliteit smaakmakers ontwikkelt voor de avontuurlijke en bewuste eter. Een ambachtelijk, authentiek en 100% natuurlijk kruiden- en specerijenmengsel.

Verkrijgbaar in 5 smaken: Tex Mex Beef, Kip Louisiana, Marcaroni di Napoli, Tajine Marrakesh en Bombay Kip.

 

100% glutenvrij

Fattoria Italia

(H)EERLIJKE BOUILLON ZONDER TOEVOEGINGEN

 

Bouillon blokjes die de ideale basis zijn voor smaakvolle sauzen en soepen. Geen conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Alleen (én 30 procent minder vergeleken met reguliere bouillon blokjes) gejodeerd zout. Tevens lactose vrij.
In de smaken rund, kip, schaaldier, groente, paddestoelen en truffel.