delicatessen

Dolci Baci

DE ZOETE KUSSEN UIT SICILIË

 

Ontstaan in een periode waarin het Moorse rijk tot Sicilië rijkte en haar invloed ook op de keuken en smaakbeleving van de Sicilianen projecteerde, kenmerken de Zoete Kussen zich door het rijkelijk gebruik van zoete amandel. Op smaak gebracht met fruit, honing, caramel, pistache, chocolade en vele andere rijke smaken.

 

100% glutenvrij

Paul and Pippa

THE CHARMING BISCUITS

Biologisch

 

Paul & Pippa maken heerlijke koekjes van 100% natuurlijke ingrediënten. Ze zijn gemaakt met extra virgine olijf olie, biologisch gist, speltmeel en 100% natuurlijke ingrediënten, zonder kunstmatige toevoegingen of kleurstoffen: helemaal biologisch! De leuke verpakking maken de Paul & Pippa koekjes ook nog eens zeer geschikt om iemand mee te verrassen.

 

CaramelZ

HOME OF CARAMEL

 

Een potje caramel met zeezout meegenomen uit Frankrijk, verschillende experimenten later en CaramelZ is ontstaan.

 

Voor het eerst verkrijgbaar op de Sonsbeekmarkt te Arnhem en nu verkrijgbaar in 14 verschillende soorten, waaronder: naturel, zeezout, chocolade, balsamico en whiskey.

 

 

Antidote

SERIOUS CHOCOLATE

Biologisch

 

Antidote 50/50 is ’s werelds eerste RAW & geroosterde bean-to-bar chocolade. Het aroma van top-kwaliteit chocolade en alle gezondheidsvoordelen van cacao samengebracht in één reep!

 

De 100% RAW chocolade en de 73% RAW koffie en kardemon zijn bij ons verkrijgbaar.

Sorini

CHOCOLADE BALLEN