delicatessen

Royal Green

DE NATUURLIJKE MANIER VAN LEVEN

 

Er is maar één manier om gezond te genieten van het leven: de natuurlijke manier! Er worden alleen ingrediënten gebruikt van de hoogste kwaliteit. Altijd puur natuur, veilig en indien mogelijk gecertificeerd biologisch. Royal Green probeert goed voor onze schitterende planeet te zorgen en ondersteunt biologische boerderijen en duurzame landbouw over de hele wereld.

 

Kokosolie

ROYAL GREEN

Biologisch, Extra Virgin kokosolie

 

Bakken, braden, wokken en frituren is nog nooit zo gezond geweest. De 100% koudgeperste extra virgin kokosolie is een zeer gezonde kokosolie die al haar goede eigenschappen behoudt bij verhitting. Ook te gebruiken ter vervanging van boter of olijfolie. Rijk aan laurinezuur.

 

Verkrijgbaar in 325ml.

geurloze kokosolie

ROYAL GREEN

Biologisch

 

Bakken, braden, wokken en frituren is nog nooit zo gezond geweest. De 100% geurloze kokosolie is een zeer gezonde kokosolie die al haar goede eigenschappen behoudt bij verhitting. Ook te gebruiken ter vervanging van boter of olijfolie. Rijk aan laurinezuur.

 

Verkrijgbaar in 250ml en 500ml.

kokosbloesem suiker

ROYAL GREEN

Biologisch

 

Kokosbloesem suiker wordt geproduceerd uit het zoete sap van de kokosnootbloesems. Door verwarming verandert de nectar langzaam in een heerlijke, rijke suiker. De suiker is de ideale vervanger voor geraffineerde witte suiker, agave, ahorn of elke andere siroop.

Gebruik kokosbloesem suiker in de thee, koffie, yoghurt en andere (na)gerechten.

bijenpollen

ROYAL GREEN

Biologisch

 

De bijenpollen zijn 100% biologisch en gevuld met alle goedheid uit moeder natuur. Het kleuren spektakel van bijenpollen bevat veel ingrediënten welke de weerstand ondersteunen. Lekker als een topping over yoghurt of om in een gezonde smoothie te verwerken.

 

Verkrijgbaar in 125gr.

honing

ROYAL GREEN

Biologisch

 

De premium gourmet honing garandeert de hoogste kwaliteit honing beschikbaar in de wereld. De bijen kunnen hun nectar verzamelen in ongerepte gebieden over de hele wereld. De honing wordt niet vermengd en is 100% puur, biologisch en afkomstig uit landen zoals Cuba, Mexico, Hongarije, Duitsland en Portugal. Koud geslingerd, niet gefilterd en dit proef je...

 

rijst-en kokosdrink

ROYAL GREEN

Biologisch

 

De Rijst & Kokos drink is bereid met kristalzuiver water, biologische Italiaanse rijst, kokospuree en een snufje zeezout. De ideale vervanger voor zuivel en sojamelk. Je kan het gebruiken bij het ontbijt met cereals, in smoothies, koffie of om sauzen, taarten en desserts mee te bereiden. Ongezoet. Van nature vrij van zuivel (lactose) en gluten.

 

cereals

ROYAL GREEN

Biologisch

 

Er zijn drie verschillende sooren cereals:

de muesli, vol met lekkers uit de natuur en bevat minstens 39% noten, tropische vruchten en fruit;

de granola: tropische verrassing met een speciale combinatie van granen, kokos en rozijnen;

de crunch: lekker knapperig en barstensvol heerlijke noten en fruit.