delicatessen

artisanale confituur

MAISON DE BRUGES CONFITURE

 

Maison de Bruges is een artisanaal confiturenmerk uit Brugge, België. De uitdaging was om een nieuw artisanaal confituur te creëren met 80% fruit en 20% rietsuiker zonder toevoeging van conserveringsmiddelen of kleurstoffen, maar wel gekookt in open koperen ketels. Er is ook een suikervrije lijn op basis van appeldiksap.

 

vruchten spread en gelei

MONT BLANC

biologisch

 

Sinds 2013 is er een eigen lijn van biologische fruit spreads en een gelei die perfect combineren met kaas.
Zo is de Vijgen spread heerlijk met geitenkaas, de Vijg-Sinaasappel met oude Gouda of Parmesaan en de Kweepeer gelei met een blauw ader kaas.

 

mosterd

MONT BLANC

biologisch

 

In samenwerking met Abrahams Mosterdmakerij is er een biologische én ambachtelijke mosterd gemaakt van lokaal geteeld mosterdzaad en een mosterd dille saus, gezoet met honing in plaats van geraffineerde suikers welke goed combineren met een blokje kaas.