port & cocktail

Sangría Lolea Nº1

SANGRÍA LOLEA

 

Sangria is een populaire en traditionele drank in Spanje. De Lolea sangria onderscheidt zich door haar aangename intense aroma’s met nuances van druiven en zoete vruchten, waaronder rijpe rode bessen. Het ruikt naar een frisse, jonge wijn met kersen, sinaasappelschil, citroen, kaneel en zure aardbei.

 

Sangría Lolea Nº2

SANGRÍA LOLEA

 

Deze witte Sangria heeft een eigen karakter. Het is meer complex en meer smaakvol dan de rode sangria. Aan de basis ligt een aromatische, mediterrane Muscat druif en een subtiele hint van vanille met citrus aroma van limoen en sinaasappel. Het resultaat is een uitgebalanceerde en elegante sangria met een aanhoudende smaak van jasmine, abrikozen en loquat.

 

Lolea Brut Nº3 Limit.

SANGRÍA LOLEA

 

De Lolea Brut is gemaakt van de aromatische mediterrane Muscat en Airén druif. Deze fruitige cocktail heeft een speels karakter, heldere kleur en een aangename, milde smaak die eindigt met een frisse afronk met aroma's van groene appel, kaneel en vlierbesbloemen.

 

 

Graham’s Fine White Port

GRAHAM'S PORTO

 

Graham’s Fine White Port heeft een blankgouden kleur. De wijn heeft geuren van rijpe druiven en amandelen. De smaak is zoetig en krachtig met heerlijke sappige zuren. Prettig fruitige afdronk.

 

Serveer als aperitief of bij niet al te zoete desserts.

Graham’s Fine Ruby Port

GRAHAM'S PORTO

 

Graham’s Ruby Port heeft een mooie robijnrode kleur, een jeugdige frisheid en verleidelijke rijpe fruitgeuren van zwart en rood fruit. De wijn geeft een rijkelijke mondvulling en een goede balans. De afdronk is lang en intens.

 

Deze Port is uitermate geschikt om alledag te drinken of combineer de wijn met harde kazen.

Graham’s Fine Tawny Port

GRAHAM'S PORTO

 

Licht verbruinde rode kleur. Aroma’s van rijp fruit en gedroogd fruit. De kenmerkende notenachtige Tawny geur is al goed te ruiken. De smaak is droger dan Ruby maar nog wel zoetig. Veelzijdig karakter met een goede balans.

 

Heerlijk bij belegen en rijpere kaassoorten, dadels, vijgen, noten en chocolade.

Port Tasting Collection
12 tubes in houten geschenkkist  alleen op bestelling

TASTING COLLECTION

 

Unieke collectie met 12 bijzondere portwijnen in een prachtige houten geschenkkist. Ontdek uw favoriete portwijn en leer de verschillen te onderscheiden. Puur genieten terwijl u expert wordt.

 

 

Port Tasting Collection
12 tubes in geschenkdoos

TASTING COLLECTION

 

Unieke collectie met 12 bijzondere portwijnen in een prachtige geschenkdoos. Ontdek uw favoriete portwijn en leer de verschillen te onderscheiden. Puur genieten terwijl u expert wordt.