azijn en pulpazijn

Witte wijn azijn van Pinot Grigio IGT

 

Hoe beter de wijn des te beter de azijn. Deze azijn is gemaakt van een mooie Pinot Grigio IGT witte wijn voor een volle kruidige smaak.

 

 

Rode wijn azijn van Chianti DOCG

 

Hoe beter de wijn des te beter de azijn. Deze azijn is gemaakt van een rode Chianti D.O.C.G wijn voor een volle smaak. Fris zuur maar wel met diepgang.

 

 

Syrah druivenazijn

 

De mooiste druiven worden geperst om wijn en dan azijn van te maken. De schillen, het vruchtvlees en het restant van het sap wordt ingekookt. Door het samenvoegen met de azijn onstaat er een heel mooie dikke, zoete azijn.

 

Heerlijk door salades met kazen, maar ook los bij een mooie oude of schimmelkaas.

Cabernet Sauvignon druivenazijn

 

De mooiste druiven worden geperst om wijn en dan azijn van te maken. De schillen, het vruchtvlees en het restant van het sap wordt ingekookt. Door het samenvoegen met de azijn onstaat er een heel mooie dikke, zoete azijn.

 

Heerlijk door salades met kazen, maar ook los bij een mooie oude of schimmelkaas.

Cider azijn

 

Gemaakt van zongerijpte appels, omgezet naar cider en dan naar ciderazijn. De azijn is niet gepasteuriseerd, waardoor het gistingsproces doorgaat in de fles.

 

6 jaar gerijpt op hout. Heel puur, licht zoet, zacht van smaak. Lekker met een vijgen- of witlofsalade

Vijgen-Dadel azijn

 

Deze heerlijk zoete azijn heeft qua zoetheid wel iets weg van een oude balsamicoazijn. De vijgen geven de frisheid, terwijl de dadel een lekker zoete ondertoon geeft.

 

Lekker over rucola salade met vijgen, mozzarella en parmaham, maar ook over salades met geitenkaas en walnoten.

Frambozen azijn

 

Gemaakt in Italiƫ van 85% verse frambozen. Zonder kunstmatige smaak- en geurstoffen.

 

Heerlijk in bijvoorbeeld een pastasalade met veldsla, mango, mozzarella en gerookte kip, maar ook lekker door een hartige salade met feta en rode ui.

Mango azijn

 

Deze frisse azijn, gemaakt van verse mango's, is licht zoet met een fris-zure toon.

 

Erg lekker in combinatie met zalm, maar ook samen met wat notenolie erg lekker door een salade met veldsla, walnoten, mozzarella, ei en avocado.

Tomaat azijn

 

Een heerlijk frisse azijn op basis van tomaten. De tomatenazijn heeft een lekker zoete ondertoon zonder de frisheid van azijn uit het oog te verliezen.

 

Deze azijn kan in elke salade waar ook tomaat in zou kunnen.

Pulpazijn - frambozen

 

Deze frambozenazijn is gemaakt op basis van pure frambozenpuree, met een beetje witte wijnazijn. Het resultaat is een heel pure frambozensmaak die heerlijk te combineren is met salades met bijvoorbeeld geitenkaas. Ook lekker met eend of gans.

 

 

Pulpazijn - paprika

 

Deze paprika-azijn is gemaakt op basis van pure paprikapuree, met een beetje witte wijnazijn. Het resultaat is een heel pure paprikasmaak die heerlijk te combineren is met salades met bijvoorbeeld feta, tomaat, rode ui en paprika. Ook lekker met vis of kip.

 

 

Pulpazijn - tomaat

 

Deze tomatenazijn is gemaakt op basis van pure tomatenpuree, met een beetje witte wijnazijn. Het resultaat is een heel pure tomatensmaak die heerlijk te combineren is met salades met bijvoorbeeld feta, tomaat, rode ui en paprika. Ook lekker met vis of kip.