specialiteiten olie

Basilicum olie

 

Heerlijk geurende basilicumolie. De olie bevat geen smaakversterkers en vreemde oliën, wat resulteert in een heel pure en volle smaak. Als u dit eenmaal geroken en geproefd heeft wil u nooit meer anders....

 

 

Clementine olie

Extra Virgin olijfolie

 

In Foggia (Zuid-Italië) groeien de lekkerste clementines. Aan het einde van de dag perst men de geurige clementines mee met de olijven zodat alle eterische olieën vrijkomen. Dit resulteert in een heel puur product.

 

Heerlijk fris door salades en over een gebakken witvis.

Citroenolie

Extra Virgin olijfolie

 

De citroenolie wordt gemaakt op Sicilië. Aan het einde van de dag perst men de geurige Siciliaanse citroenen mee met de olijven. Dit resulteert in een heel puur product.

 

Deze olie is heerlijk fris door salades en over een gebakken witvis in combinatie met wat Maldonzout.

Knoflookolie

Biologisch, Extra Virgin olijfolie

 

Deze extra virgin knoflookolie is in Foggia, Italië gemaakt. De knoflooktenen zijn meegeperst met de olijven. Zo komen alle mooie smaken tot z'n recht.

 

Gebruik deze olie als u bijvoorbeeld gamba's, garnalen of kip gaat wokken. Ook om garnalen te marineren.

Rode chili olie

Biologisch, Extra Virgin olijfolie

 

Deze extra virgin pepperoncino olie is in Foggia, Italië gemaakt. De chilipepers zijn meegeperst met de olijven. Zo komen alle mooie smaken tot z'n recht. De olie is zelfs een beetje rood gekleurd.

 

Gebruik deze olie als u bijv. gamba's of kip gaat wokken.

Truffelolie Bianco

 

Dit is echt een top truffelolie zonder chemische toevoegingen. Alleen witte truffel in de olijfolie laten liggen en die geeft smaak af.

 

Gebruik het over de pasta, bruschetta of visgerechten maar ook door sauzen.

Walnoot olie

Biologisch

 

Deze walnootolie komt uit Frankrijk, waar de walnoten met de hand worden gepeld. Dan worden ze licht geroosterd om de smaak te optimaliseren en daarna koud geperst. Met zorg gemaakt door een kleine biologische boer.

 

Heerlijk in een salade met peren, blauwaderkaas en noten.

Betis bakolijfolie  blik 946ml

Extra Virgin olijfolie

 

Deze olijfolie is goed voor bakken, stoven, braden en frituren want het walmt en spettert niet. De olijfolie is zeer mild van smaak.

 

Gemaakt van 80% Picual olijven en 20% Hoijblanca.

Kokosolie

ROYAL GREEN

Biologisch, Extra Virgin kokosolie

 

Bakken, braden, wokken en frituren is nog nooit zo gezond geweest. De 100% koudgeperste extra virgin kokosolie is een zeer gezonde kokosolie die al haar goede eigenschappen behoudt bij verhitting. Ook te gebruiken ter vervanging van boter of olijfolie. Rijk aan laurinezuur.

 

Verkrijgbaar in 325ml.

geurloze kokosolie

ROYAL GREEN

Biologisch

 

Bakken, braden, wokken en frituren is nog nooit zo gezond geweest. De 100% geurloze kokosolie is een zeer gezonde kokosolie die al haar goede eigenschappen behoudt bij verhitting. Ook te gebruiken ter vervanging van boter of olijfolie. Rijk aan laurinezuur.

 

Verkrijgbaar in 250ml en 500ml.

Olijfolie Tasting Collection
6 tubes in houten geschenkkist  alleen op bestelling

TASTING COLLECTION

 

Unieke collectie met 6 heerlijke olijfoliën in een prachtige houten geschenkkist. Ontdek uw favoriete olijfolie en leer de verschillen te onderscheiden. Puur genieten terwijl u expert wordt.

 

 

Olijfolie Tasting Collection
6 tubes in geschenkdoos

TASTING COLLECTION

 

Unieke collectie met 6 bijzondere olijfoliën in een prachtige geschenkdoos. Ontdek uw favoriete olijfolie en leer de verschillen te onderscheiden. Puur genieten terwijl u expert wordt.

 

 

Olijfolie & Balsamico Tasting Collection
12 tubes in houten geschenkkist  alleen op bestelling

TASTING COLLECTION

 

Unieke collectie met 12 bijzondere olijfoliën en balsamico azijnen in een prachtige houten geschenkkist. Ontdek uw favoriete olijfolie en balsamico en leer de verschillen te onderscheiden. Puur genieten terwijl u expert wordt.

 

 

Olijfolie & Balsamico Tasting Collection
12 tubes in geschenkdoos

TASTING COLLECTION

 

Unieke collectie met 12 bijzondere olijfoliën en balsamico azijnen in een prachtige geschenkdoos. Ontdek uw favoriete olijfolie en balsamico en leer de verschillen te onderscheiden. Puur genieten terwijl u expert wordt.