chocolade

Visser chocolade

SCHIMMERT, LIMBURG

 

Visser Chocolade gebruikt als eerste en enige chocolatier in Nederland duurzame cacao van Barry Callebaut die een innovatief fermentatieproces heeft doorlopen. Uniek aan deze duurzame cacaobonen is de bijzonder intense smaak. Deze techniek is ontwikkeld door Barry Callebaut, wereldreferentie in cacao en chocolade. Visser Chocolade laat ons kennismaken met deze onweerstaanbare chocolade.

bonbons

VISSER CHOCOLADE

 

De belangrijkste eigenschappen van kwaliteits bonbons zijn het “smeltgedrag in de mond” in combinatie met de “paring van de verschillende smaakstoffen”. Na het zorgvuldig selecteren van de ingrediënten is het bereiden van de vullingen cruciaal, waardoor al onze bonbonsoorten hun “eigen” karakter krijgen en zorgdragen voor ons gewenste “feestje in de mond”.

Chocolate Bullet

VISSER CHOCOLADE

 

Passie en innovatie. Deze bonbon is net zo sexy, stijlvol en chic als hij klinkt. Ze zijn super strak vorm gegeven in betoverende kleuren en bestaan uit verschillende smaakpalletten.

chocolade repen

VISSER CHOCOLADE

 

Visser Chocolade heeft niet alleen bonbons in het assortiment, maar ook heerlijke repen waarin 5 verschillende origine chocolade de basis vormen.

maatwerk

VISSER CHOCOLADE

 

Maatwerk is een chocolade discipline waarin wij de wens van de klant vertalen in chocolade. Deze persoonlijke creaties, van platte figuren tot 2D en 3D figuren en van bedrijfslogo tot ludieke boodschap, worden speciaal voor u gemaakt door onze Chocolade-architecten.

seizoensproducten

VISSER CHOCOLADE

 

Onder seizoen producten verstaan wij chocolade creaties die passen bij het desbetreffende seizoen. Ongetwijfeld kent u de traditionele klassiekers zoals herfst chocolade in de herfst, de letters voor Sinterklaas, hulstblaadjes en kerstkransjes met kerst en natuurlijk de chocolade eieren en paashazen met Pasen. Buiten deze seizoenen hebben wij ook een ruim assortiment aan seizoenproducten zoals Valentijn, Moeder- en Vaderdag en einde schooljaar.