koffie capsules

Capsules Iperespresso - normale branding

ILLY

 

Een mooi evenwicht van kracht en mildheid, met ruimte voor de tonen van chocolade, toast, karamel en ietwat bloemachtige aroma's. De kracht van subtiliteit.

Capsules Iperespresso - donkere branding

ILLY

 

Gedurft, energiek en to-the-point: een samenspel van echte smaken, een grote stap in de richting van het cacao-aroma, dat mooi combineert met de tonen van geroosterd brood en karamel.

Capsules Iperespresso - cafeïnevrij

ILLY

 

Met dezelfde smaak en aroma's als Normale branding, maar dan met de voordelen die de beste extractie-technieken tegenwoordig bieden: een cafeïnegehalte van minder dan 0,05% - de helft van wat de wet voorschrijft.

Capsules Iperespresso - lungo

ILLY

 

Deze capsules met de brandgraad van Normale branding zijn speciaal ontwikkeld voor de bereiding van een groter kopvolume. Zonder consessies te doen aan het volle, krachtige crema waar Illy om bekend staat.

Capsules Iperespresso - Brazilië

ILLY

 

Het aroma is intens en omringt u volledig, terwijl de volle, fluweelzachte body heerlijk achter in de mond blijft hangen. De speciale zoetige en kenmerkende chocoladeaccenten worden versterkt door de tonen van geroosterd brood en karamel.

Capsules Iperespresso - Ethiopië

ILLY

 

Een speciale koffie met een mild, delicaat aroma en een uniek parfum met kenmerkende bloemige noten van jasmijn en een vleugje citrusfruit.

Lungo Mild

MOCCA D'OR

CUPS - geschikt voor uw nespresso machine

 

Exquise blend van 100% gewassen Arabica koffie uit Ethiopië, Mexico en Guatemala met natuurlijke Arabica uit Brazilië. Het resultaat is een fijne koffie met een aroma van citrusvruchten en wilde bloemen. Zacht op de tong, met middelmatige body en zuurgraad en een smaak die lang blijft nazinderen.

 

Lungo Intense

MOCCA D'OR

CUPS - geschikt voor uw nespresso machine

 

Mexico, Brazili, natuurlijke Arabica en gewassen Indiase robusta. Dat is de aanbevolen blend voor wie houdt van een koffie met flink wat body, een lage zuurgraad, een lang nazinderende smaak en een intens, sterk aroma met chocoladetonen.

 

Lungo Decafe

MOCCA D'OR

CUPS - geschikt voor uw nespresso machine

 

100% natuurlijk decafeïneringsproces dat ervoor zorgt dat de koffie zijn voornaamste eigenschappen behoudt. Het resultaat is een romig kopje waarin u de volle smaak van koffie terugvindt. Deze blend bevat een gelijk percentage koffie uit Colombia, Brazilie en Vietnam.

 

Lungo Extra Intense

MOCCA D'OR

CUPS - geschikt voor uw nespresso machine

 

Klein maar fijn! Mexico, extra zachte Braziliaanse koffie en gewassen Indiase robusta. Gebrand op Italiaanse wijze. Koffie met een lichtjes bittere smaak en chocoladetonen. Aanbevolen voor een espresso van 25 à 35 ml.